Carrièrecoach.

Carrièrecoaching

Je carrière hangt niet alleen af van flink wat geluk. Als het langs komt, moet je het wel herkennen en er gebruik van kunnen maken. Maar omdat veel kansen éénmalig zijn en er anders uitzien dan ze zullen uitpakken, is het niet voor iedereen makkelijk om te kiezen.

situatie-2

Je krijgt te maken met vragen en dilemma’s:  Een mooie baan, maar wat betekent het voor jouw privé leven? Het sollicitatiegesprek verliep vreemd, is die baan nog wel aantrekkelijk? Je wilt een opleiding volgen, maar is dat de investering voor jou wel waard? Welke carrière doelen moet je je op langere termijn stellen? Je wilt weg bij je huidige baas, maar hoe vertel je het (zonder in conflicten te belanden) en wat is daarvoor het beste moment? Je hebt privé uitdagingen, hoe ga je daar in je werk mee om? Hoe zorg je dat deze ene belangrijke klus dat doorslaggevende succes wordt? Hoe krijg je daarvoor ook de verdiende waardering? Hoe houd ik belangen van gezin, werk èn carrière in balans?

Als carrière coach kan Peter Ambagtsheer je helpen om zulke vragen van alle kanten te bekijken en om antwoorden te vinden. Steeds met jouw doelen in het vizier, met een lange termijn visie op jouw toekomst, met oog voor balans in werk en privé zoals jij het wilt en zoals jij dat volhoudt. En jouw geluk daarbij is ook belangrijk.  Je kunt je vragen voorleggen in rechtstreekse gesprekken, desgewenst via telefoon of skype. Als het nodig is, kan je natuurlijk vragen om een onderzoek zodat jouw kwaliteiten en mogelijkheden eerst goed in kaart komen.

Jouw behoefte, ontwikkeling en toekomst staan centraal.  Je krijgt carrière coaching zoals jij het wilt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe Mentaspex u verder kunt helpen met uw carrière? Neem dan contact op.