Managementcoach.

Managementcoaching

Veilig dichtbij, wel zelfstandig en op eigen benen

Natuurlijk willen veel managers hun beslissingen zelf nemen. Mentaspex snapt dat als geen ander. Maar in het moeilijke vak van directeur of bestuurder komen er veel onderwerpen langs, vraagstukken, waarvoor een sparring partner welkom is. Niet iemand die de cliënt napraat, maar iemand die de heersense opinie op de proef stelt, die discussie aangaat, die aannames toetst en die zodoende kloppende standpunten van onderbouwing voorziet. Goed voor de overtuigingskracht, goed voor het draagvlak.

Niet alleen de mens, maar ook de organisatie

Mentaspex helpt om het vertrouwen uit te stralen dat een organisatie nodig heeft. Maar zelfvertrouwen is niet iets dat op zichzelf staat. Het moet worden ondersteund met houdbaar beleid, met goede informatievoorziening, met taakvolwassen professionals in de organisatie, met een strategie die past bij de ontwikkelingen in de omgeving.

Bovendien is het niet alleen nodig om daarbij de goede koers te vinden, maar ook om de organisatie en externe stakeholders mee te krijgen. Pas dan krijgt u de organisatie in beweging.

situatie-1

Veelzijdigheid en kennis

Als adviseur en coach, gelooft Peter Ambagtsheer in maatwerk. Hij steunt op een brede selectie van toonaangevende management denkers en bewezen methoden. Er is niet één formule die altijd werkt, business modellen beoordeelt hij steeds opnieuw op ‘fit’ en effect. Hij kijkt niet alleen naar leiderschap, maar ook naar informatievoorziening, basisstructuur, technologie en innovatie en strategie. Voor zaken die hij niet beheerst, zoekt hij betrouwbare partners, desnoods nieuwe. Weten wat je kunt en je grenzen kennen. Daar kunt u verder mee.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van managementcoaching voor u of uw organisatie? Neem dan contact op.